Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Εκδόσεις Αλφα Πι

Το καλάθι μου

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας
0 Προϊόντα €0.00

Σώζοντας την Ελπίδα / Saving Elpida

Ισχύει έκπτωση 20% επί όλων των αναγραφόμενων τιμών
Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο καλάθι σας
Κωδικός: 978-618-5117-68-9
€12.00

 
Συγγραφέας: Αρετή Παληού
Αριθμός σελίδων: 24
Έτος έκδοσης: 2017
ISBN: 978-618-5117-68-9
 
Ελληνοαγγλική έκδοση
Μία γάτα κι ένα λευκό περιστέρι. Πώς θα καταφέρουν να συνεργαστούν, ώστε να φέρουν την ειρήνη και την ελπίδα σε όλον τον κόσμο;
Πρόκειται για ένα παραμύθι για όλες τις ηλικίες, με σκοπό να διδάξει στα μικρά παιδία να αγαπούν, αλλά και να το υπενθυμίσει στους μεγάλους.
 
"O άνθρωπος είναι σαν μία γάτα. Όμορφος, έξυπνος, κτητικός και πονηρός. Μα όπως και η γάτα, η θαλπωρή και η αγάπη που χαρίζει, είναι δώρο σωτήριο. Ο άνθρωπος, όπως και η γάτα, διστάζει. Φοβάται. Κάποιες φορές δεν τολμά.Κουρνιάζει εφησυχαστικά στη ζεστή φωλιά του και κοιμάται έως ότου να ξεχάσει ότι τα αδέρφια του υποφέρουν και χάνονται άδικα. Υπάρχει όμως κι ένα πουλί. Ένα αγνό, κατάλευκο, ονειροπόλο και ακούραστο. Αυτό το πουλί, ονομάζεται ελπίδα.Είναι ένα αγέρωχο και λαμπρό περιστέρι που δε θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται, να παλεύει για το φως.Όταν ο πόνος του σπάσει τα φτερά, αυτά τα πασπαλισμένα με ασημόσκονη φτερά, δε θα λυγίσει.Θα κάνει σύμμαχό του τη γάτα. Η ελπίδα δε θα εγκαταλείψει τον άνθρωπο.Θα φωτίσει την ψυχή του με όνειρα και δύναμη.Η ελπίδα θα σώσει τον άνθρωπο. Και ο άνθρωπος θα σώσει την ελπίδα."

Αρετή Παληού

Ειδικά Χαρακτηριστικά: 
Τιμή: €12.00
Βάρος: 280 g
Διαστάσεις: 21 cm × 29 cm × 1 cm
Διαθεσιμότητα: 
από 1 έως 3 ήμερες
Share/Save