Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Εκδόσεις Αλφα Πι

Το καλάθι μου

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας
0 Προϊόντα €0.00

Με πάθος και αγάπη στην εκπαίδευση

Κωδικός: 978-960-6798-39-9
€15.00

 
Συγγραφέας: Ευάγγελος Ζύμαρης
Αριθμός σελίδων: 344
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 978-960-6798-39-9
 

"Έπειτα από 25 χρόνια που μου εξέδωσε ο Φ.Ο.Χίου το 3ο μου βιβλίο «Έρευνα σχέσης φύλου και επίδοσης στα ελληνικά και μαθηματικά στα Γυμνάσια της Χίου», αποφάσισα να συμμαζεύσω τα διάφορα πνευματικά μου πονήματα (δημοσιευμένα σε εφημερίδες και περιοδικά) για να τα αποθανατίσω μια και διάγω την 8η 10/ετία της ζωής μου.

Στο διάστημα αυτό της 25ετίας, όντας στα έξι από αυτά τα χρόνια σε ενεργό υπηρεσία στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Χίου και στα 19 τελευταία συ­νταξιούχος, ασχολήθηκα, εκτός από τα τρία παιδιά μου και τα τρία εγγόνια μου, δραστηριοποιούμενος σε τέσσερα εκπολιτιστικά σωματεία ως μέλος του Δ.Σ. αυτών και συνάμα αρθρογραφώντας σε εφημερίδες και περιοδικά διάφορα θέματα θρησκευτικά, παιδαγωγικά και κοινωνικά, καθώς και σε ομιλίες επετείων όπου με καλούσαν.

Όλα αυτά μαζί και με εκθέσεις αποχαιρετιστήριες μαθητών μου και χρο­νογραφήματά τους με δοτά στο σχολείο θέματα τα περιλαμβάνω στο πα­ρόν τέταρτο βιβλίο μου που το αφιερώνω στα τρία παιδιά μου εκ των οποίων τα δύο είναι εκπαιδευτικοί καθώς και σ’ όλους τους εκπαιδευτικούς της Χίου Α/θμιας και Β/θμιας με τους οποίους διατηρώ άριστες σχέσεις αλληλοεκτίμησης και αγάπης.

Τέλος επικαλούμαι στην ανάγνωσή του την επιεική κρίση σας που λό­γω της ηλικίας μου και της φύσει βιασύνης μου θα παρατηρήσετε τυχόν α­συνταξίες ή μεγάλες προτάσεις μου. Όλα αυτά ας τα καλύψετε με την α­γά­πη σας για την ειλικρίνειά μου και για τα αγνά πιστεύω μου στα πατρο­πα­ράδοτα ιδανικά μας, που βγαίνουν αυθόρμητα μέσα από τα γραφόμενα του παρόντος βιβλίου, με Ομιλίες και άρθρα μου στην 2η 50ετία του 20ου αι­ώνα και τίτλο «Με πάθος και αγάπη στην εκπαίδευση».

Ευχαριστώ."

Ευάγγελος Ζύμαρης

Συν/χος μετεκπαιδευμενος δασκαλος – Πτυχιούχος Πάντειου

Τιμή: €15.00
Βάρος: 450 g
Διαστάσεις: 24 cm × 17 cm × 3 cm
Διαθεσιμότητα: 
από 1 έως 3 ήμερες
Share/Save