Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Εκδόσεις Αλφα Πι

Το καλάθι μου

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας
0 Προϊόντα €0.00

Μαθαίνω τον τόπο μου

Κωδικός: 978-960-8262-84-3
€20.00

 
Συγγραφέας: Αριστείδης Κελεπερτζής
Αριθμός σελίδων: 176
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 978-960-8262-84-3
 
Το εγχειρίδιο αυτό έρχεται να καλύψει το κενό που παρουσιάζεται σήμερα στη διδασκαλία της τοπικής ανθρωπογεωγραφίας, της παλιάς Πατριδογνωσίας. Τα κείμενα απλά, λιτά και κατανοητά απευθύνονται στο μέσο μαθητή. Δεν προσφέρονται για στείρα απομνημόνευση, αλλά αποτελούν αφορμή για συζήτηση και παραπέρα έρευνα.
Η προσφυγή του μαθητή σε γραπτές πηγές και προφορικές μαρτυρίες από το περιβάλλον του, οι επισκέψεις σε γεωγραφικούς τόπους, ιστορικούς χώρους και μνημεία τον καθιστούν βαθύ γνώστη της καταγωγής του και του περιβάλλοντος που ζει.
 
Το εγχειρίδιο αυτό προσφέρεται σαν ένα εργαλείο γνώσης και πληροφόρησης. Ο τρόπος προσέγγισής του εναπόκειται στη δική σου κρίση. Και τούτο γιατί, όπως λέει και παιδαγωγός Θ. Κάστανος, «Οι ψυχές του δασκάλου και του παιδιού βρίσκονται πέρα και πάνω από τη μέθοδο. Όταν αυτές επικοινωνούν, βρίσκουν τη μέθοδο. Διαφορετικά κι ολόκληρο το γνωστικό ουρανό να κατεβάζει ο δάσκαλος, είναι καταδικασμένος σε αποτυχία. Άλλωστε, για τον καλλιτέχνη δάσκαλο ισχύουν οι νόμοι της τέχνης, της δημιουργίας, της φυσικότητας, της εσωτερικής διάθεσης. Αυτοί είναι που του ανοίγουν το δρόμο…».

Ειδικά Χαρακτηριστικά: 
Τιμή: €20.00
Βάρος: 540 g
Διαστάσεις: 24 cm × 17 cm × 1 cm
Διαθεσιμότητα: 
από 1 έως 3 ήμερες